Cursuri gratuite - Atelierul Digital Google

Atelierul Digital Google

 

ONLINE

'Atelierul Digital' oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe o gamă cuprinzătoare de domenii: de la cum să-ți construiești prezența online, la campanii de marketing în social media sau utilizarea mediului mobil, pentru a atrage noi clienți. 

Utilizatorii pot alege o anumită temă pe care vor să se pregătească sau să urmeze întregul curs online. La final, pot alege să dea un test și, dacă îl trec, vor primi o certificare din partea Google și IAB Europe. Întregul curs cuprinde 89 de lecții, împărțite în 23 de teme.

Inscrieti-va acum urmand link-ul  https://atelieruldigital.withgoogle.com/

OFFLINE

Fundația Leaders împreună cu Google România organizează  cursuri offline, gratuite, despre promovare online, în mai multe orașe din țară și anume: Sibiu, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, București și Galați.

Cursurile sunt despre cum să îți construiești o prezență online, cum să îți creezi un website și cum să îl promovezi, noțiuni de search engine optimization (SEO) și search engine marketing (SEM)social media, email marketing și web analytics. Ele sunt destinate în special începătorilor, tinerilor studenți și antreprenori cu vârste cuprinse între 18 și 30 ani.

Locurile sunt limitate, înscrierile se fac AICI, unde o să găsiți mai multe informații despre data și locația fiecărui curs, din fiecare oraș. Evenimentul este organizat de Fundația Leaders cu sprijinul Google România.

 

date